Direct la continutul paginii »

Sind Tour Operator SRLSind Tour Operator este o companie romaneasca, nascuta dintr-o necesitate sindicala in anul 2003. Echipa Sind Tour Operator este formata din tineri gata sa-si canalizeze toata energia catre un singur scop: satisfactia turistului.

Sistemul de rezervari in timp real mySTO.ro este destinat oamenilor dinamici care sunt in cautarea unor solutii optime pentru calatoriile lor in Romania sau in strainatate.


Creat pentru a oferi un serviciu rapid si sigur, sistemul permite oferirea unei game extinse de produse turistice la un pret foarte bun.

Datorita contributiei dumneavoastra, putem garanta ocuparea multor camere de hotel obtinand, in schimb, un pret imbatabil. Negociera acestor preturi a fost facuta de specialisti consacrati care au stiut sa obtina nu numai un pret mai mic, dar si respectul si consideratia partenerilor hotelieri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sind Tour Operator SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sind Tour Operator SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sind Tour Operator SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.799