Direct la continutul paginii »

Sd Seeds SRLFirma STRUBE a fost infiintatã în 1877 in Schlanstedt de cãtre fermierul Friedrich Strube.

SD SEEDS SRL este principalul partener, în România, a doua firme germane cu o îndelungatã traditie în ameliorarea plantelor si producerea de seminte.

Dintre cultivarele noi va sugeram sa-l incercati pe DAMIAN care a avut cele mai bune rezultate dintre toti hibrizii testati la Fabrica de zahar Ludus.

De asemenea, ca noutate, va propunem hibridul MARKUS in varianta cu samanta activata (priming) care va aduce un plus de viteza a rasaririi si uniformitatii plantelor.

Nu il uitati nici pe VICTOR care a fost cel mai vandut hibrid in Romania in anul anterior si a confirmat in totalitate asteptarile noastre si ale fermierilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sd Seeds SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sd Seeds SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sd Seeds SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.370