Direct la continutul paginii »

Scuter Centre SRLSuntem mandrii sa va oferim Malossi "Super T-Max", o gama complet noua de produse populare pentru Yamaha Maxi-Scooter si ca intotdeauna "Made in Italy"!

Datorita cererii mari si lipsei pieselor de schimb pentru scutere, Scuter Centre a devenit  importatorul celor mai cunoscute marci din lume cum ar fi: Malossi, Giannelli, RMS, Yasuni si TNT Tuning dar mai nou este unul din dealeri de marca al 
siterulior de gen din Germania.Scooter-Attack si Scooter-Center.

Serviceul Scuter Centre este dotat cu scule si sedevistica necesara efectuarii reparatiilor de calitate, 3 posturi de lucru cu elevatoare, cat si personal calificat pentru a efectua lucrari de buna calitate.

Serviceul este dotat cu un stand pentru masurarea puterii la roata Marca Traktal T1 pentru scutere,acesta fiind necesar in special pentru scuterele la care au fost facute modificari la motor.

Avem o retea de distributie in crestere tocmai pentru a servi necesitatile dumneavoastra. In anul 2009 a fost deschis magazinul din Str Spineni nr 18 sector 4 Bucuresti si o data cu acesta s-a dat spre folosinta si magazinul on-line de piese si accesorii,unde clientii pot gasi peste 1700 de repere pt scutere si maxiscutere.

Pentru cei care nu ne cunosc, Scuter-Centre nu inseamna numai un service scutere. Fiti convinsi ca vom face tot ce putem pentru a va rezolva problemele, fie ca este vorba de reparatiile vehiculului dvs. sau aprovizionarea cu piesele de care aveti nevoie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Scuter Centre SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Scuter Centre SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Scuter Centre SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Scuter Centre SRL


30.306