Direct la continutul paginii »

SC Ced Invest SRLCED Invest isi propune obtinerea celei mai bune solutii de finantare pentru clientii sai, persoane fizice sau juridice, fie ca este vorba de finantare bancara, din fonduri de finantare private, sau finantare nerambulsabila din fonduri europene.

Consultanta acordata pentru obtinerea de credite bancare este GRATUITA, nu implica nici un cost suplimentar pentru client, aceasta incluzand toate etapele procesului de finantare, de la stabilirea celei mai bune oferte, intocmirea dosarului,depunerea acestuia la finantator, negocierea termenilor finantarii, pana la ridicarea banilor din banca de catre client.

Pentru clientii ale caror nevoi implica obtinerea de fonduri europene nerambusabile, CED Invest ofera consultanta de specialitate in stabilirea eligibilitatii clientului, a fondului cel mai potrivit de finantare, intocmirea si depunerea dosarului. Aceasta se face atat la institutia finantatoare, cat si la banca, ca si sursa complementara de finantare. Putem efectua si studii complexe, planuri de afacere si studii de fezabilitate, necesare accesarii fondurilor europene.

Pentru orice nevoie, exista o solutie de finantare. SCOPUL nostru este sa va oferim solutia cea mai bunade finantare, creata specific pentru nevoia dumneavoastra.

CED INVEST SRL
Adresa : Splaiul Unirii Nr. 35, M7, Sc.2, Et5, Ap.54Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SC Ced Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SC Ced Invest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SC Ced Invest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.937