Direct la continutul paginii »

SC.CARTONERA TOP SRLSC.CARTONERA TOP.SRL este o firma cu capital romanesc, infiintata in anul 2005, ce are ca principal domeniu de activitate producerea unei game diversificata de ambalaje din carton ondulat (micoondul, tip2, tip3, tip5, tip7) sau duplex, printre care enumeram: cutii clasice, cutii depozitare si transport, cutii cu autoformare, cutii pentru vin, cutii pentru cadouri, bibliorafturi, cutii pentru prezentare, cutii pentru torturi, cutii pizza, tavite pentru prajituri si torturi, ladite din carton si multe alte produse, la cerere existand si posibilitatea personalizarii acestora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SC.CARTONERA TOP SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SC.CARTONERA TOP SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SC.CARTONERA TOP SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

9.900