Direct la continutul paginii »

S.C. Cebu Trade S.R.L.web: cebu.ro , e-mail: [email protected]

Fabrica FLEXIKO a fost infiintata in anul 1992.  Ideea infiintarii acesteea a fost impusa de necesitatea producerii incaltamintei cu destinatie speciala si de protectie, de o calitate superioara, folosind doar materiale ecologice in tot procesul de productie: de la design, manipulare, cusut si pana  la produsul final – incaltaminte de calitate ceha.

Ca materie prima este folosita pielea naturala, caucic si guma fara impuritati nocive.
Asortimentul in timp a fost marit, oferind astfel noi modele de incaltaminte fiind certificata si testata de institutul de cercetare din Zlin. Sortimentul includea: incaltaminte pentru muncitorii din constructii, intreprinderilor din metalurgie; incaltaminte pentru lucratorii medicali si spitale; incaltaminte pentru soferi; incaltaminte pentru muncitorii din fabricele de sticla; incaltaminte pentru pescari si vanatori; incaltaminte pentru militari si politie. Mai tarziu au fost incluse si alte tipuri de incaltaminte, ca exemplu: incaltaminte de bowling sau incaltaminte de fiecare zi.

 Pe toata perioada de activitate fabrica si-a format o larga retea de clienti fideli, care  apreciaza inalta calitate a produselor. In prezent exportul constitue 40% din productie. Exportul se efectueaza in asa tari ca: Austria, Franta, Germania, Marea Britanie, SUA, Japonia s.a., unde se bucura de o mare cerere in industria grea si cea usoara.
Din anul 2006 functioneaza, in cadrul intreprinderii, o noua diviziune CEBU TRADE, care asigura exportul productiei in tarile Europei de Est, asa ca: Polonia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Serbia, Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Bulgaria, Romania, Estonia, Letonia, Latvia, Rusia, Ucraina, Belarusia, Rep. Moldova, Armenia, Georgia, Aizerbaigan, Cazahstan, Kirgistan, Tadjikistan, Turcmenistan, Uzbekistan.

Noi suntem convinsi ca produsele noastra se vor bucura de succes si in Europa de est, asa ca in intreaga lume, in deosebi in industria grea si cea usoara, si multi clienti vor aprecia la adevarata valoare siguranta si calitatea ceha.

Avantajele oferite de noi:

·         Calitate superioara;
·         Design european;
·         Materiale ecologice
·         Servicii profesionale
·         Traditie si calitate ceha
·         Flexibilitatea procesului tehnologic
·         Confectionarea la comanda a marimelor mari
·         Tehnologie de cusutura dubla (folosita doar de cateva intreprinderi in Europa)

         Certificare conform normelor europeneContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.C. Cebu Trade S.R.L. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.C. Cebu Trade S.R.L. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.C. Cebu Trade S.R.L., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.493