Direct la continutul paginii »

S.C. CasamanonS.R.L.Producator de patiseie - cofetarie


Produsele noaste sunt preparate manual dup? retete traditionale romanesti, cu ingrediente clasice: oua, unt, lapte, branza si smantana proaspete, indulcite cu zahar sau miere, fara chimicale si inlocuitori cu arome”naturale”, astfel incat sa aveti posibilitatea unei alternative credibile in fata invaziei produselor superchimizate, adica fara afanatori, emulgatori, indulcitori, coloranti ?i conservanti umpluti cu inlocuitori cu arome”naturale”.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.C. CasamanonS.R.L. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.C. CasamanonS.R.L. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.C. CasamanonS.R.L., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.424