Direct la continutul paginii »

Runner Star SRLRUNNER STAR  este o societate cu capital privat, integral romanesc. Avand o experienta considerabila in domeniul IT, societatea ofera prin specialistii sai o gama multipla de servicii si produse indispensabile firmelor ce urmaresc consolidarea pozitiei pe piata, atat prin lucrari de calitate cat si prin crearea / mentinerea unei imagini favorabile. Partenerii nostrii beneficiaza de servicii ireprosabile, seriozitate si incadrarea lucrarilor in termenele stabilite pentru predare.

RUNNER STAR va propune o colaborare de incredere garantand profesionalismul, calitatea si confidentialitatea serviciilor oferite.

Conversia CAD este un serviciu din ce in ce mai solicitat pe piata interna. El consta in transpunerea desenelor, planurilor, planselor, schitelor dumneavoastra scanate de pe suport de hartie intr-un desen in format electronic. Acest serviciu si-a dovedit de mult timp eficienta pe piata externa – acolo unde majoritatea firmelor beneficiaza de avantajele Conversiei CAD.

Prelucrarea foto este o operatiune deosebit de importanta ce isi are obiectul de activitate in cele mai diverse domenii – pornind  de la  reconditionarea unor fotografii vechi de famile pana la retusarea unor fotografii execuate pentru aparitia in diverse publicatii.

Modelarea si vizualizarea graficii 3D a devenit o necesitate fiind folosita in domeniile designului arhitectural, design interior, industria automobilelor si altele, unde modelele virtuale 3D servesc ca prototipuri pentru lumea reala. Prin modelarea grafica 3D ne adresam arhitectilor, designerilor, consilierilor dar si proprietarilor de imobile.Ele pot fi mai realiste folosind tehnici de randare si texturare adaugandu-se efecte de lumina si detalii ale suprafetelor.
     
SC Runner Star SRL
Eremia Grigorescu 17, Ploiesti, PrahovaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Runner Star SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Runner Star SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Runner Star SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.523