Direct la continutul paginii »

Ruby Food Co. Impex SRLRuby Tuesday este un loc bun, proaspǎt, familiar,confortabil şi mai aproape de identitatea ta de astǎzi. Brandul nostru este intemeiat pe calitate, pasiune şi mândria de a vǎ servi o mâncare fǎcutǎ din cele mai proaspete şi mai bune ingrediente într-un loc ospitalier unde se simte şi se vede prospeţimea.

Restaurantul a intrat pe piaţa româneascǎ pe 4 noiembrie 2002 când s-a deschis primul restaurant “Ruby Tuesday” în sistem de francizǎ deţinut de cǎtre firma Ruby-Food Co. Impex.

Preparatele noastre în stil American fac dovada prospeţimii şi calitǎţii superioare a produselor folosite:
-Roşii proaspete, broccoli şi legume atent alese
-Brânzǎ de o calitate superioarǎ
-Prǎjituri pregatite cu atenţie în bucǎtǎria noastrǎ
-Dar mai ales, noi preţuim fiecare client şi vǎ multumim pentru cǎ ne oferiţi posibilitatea sǎ vǎ servim. Este pasiunea şi placerea noastrǎ.
-Prospeţime: burgeri de cea mai bunǎ calitate, carne de pui naturalǎ şi fripturǎ superioarǎ.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ruby Food Co. Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ruby Food Co. Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ruby Food Co. Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.384