Direct la continutul paginii »

Ravision Press SRLSuntem conştienţi că obiectivul final al educaţiei îl reprezintă pregătirea copilului pentru viaţă; ca atare, sprijinim formarea autonomă şi creativă a acestuia prin oferirea unei alternative educaţionale la îndemâna tuturor celor interesaţi: părinţi, bunici, cadre didactice, copii.

Pe de altă parte, cu toţii recunoaştem că în ziua de azi copiii dispun de un potenţial intelectual superior generaţiilor anterioare, că par a se maturiza mult mai rapid, că lumea tehnologizată şi informatizată în care trăiesc îi influenţează foarte mult şi în bine şi în rău chiar etc.

Trăim într-un mediu complex şi stimulativ. Ni se cere să ne sporim adaptabilitatea la mediu, în condiţiile în care suntem bombardaţi cu informaţie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ravision Press SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ravision Press SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ravision Press SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.692