Direct la continutul paginii »

Ranca Montana SRLAni de zile, zona Ranca a fost „tinuta in loc” de unele interese economice. Seful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, spune ca desi s-au intocmit diverse documentatii pentru modernizarea zonei Ranca, aprobarile s-au primit greu de la Minister, mai ales ca potentialul zonei este unul aparte, putand fura cu usurinta turistii din alte zone montane.


Tinand cont de cresterea semnificativa a interesului pentru Ranca, autoritatile locale au promovat un proiect PHARE de infrastructura mare de peste cinci milioane euro, axat pe realizarea a patru statii de epurare a apelor uzate, realizarea unei retele de canalizare pe o lungime de 10 km, infiintarea unei noi partii de schi, precum si a transportului pe cablu (telescaun) aferent acesteia pe o lungime de 1,5 km dinspre zona Papusa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ranca Montana SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ranca Montana SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ranca Montana SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.908