Direct la continutul paginii »

Ramigia Prodimpex SRLLa finele anului 1994, RAMIGIA a luat fiinta ca o societate de productie de incaltaminte de piele. Activitatea a inceput cu 20 de masini de cusut intr-un spatiu inchiriat. Colectivul initial era alcatuit din 25 de muncitoare. Societatea cunoaste o evolutie buna astfel incat la sfarsitul anului 1995 colectiuvul masura deja 50 de persoane. Cateva luni mai tarziu, societatea deschide un nou punct de lucru, continuandu-si astfel dezvoltarea si ajungand la 135 de angajati. Recunoasterea evolutiei bune a societatii vine in 1997 cand i se acorda locul I in "Topul Judetean al Firmelor" 1997. Acest locul este mentinut si in anul 1998 cand RAMIGIA este o societate mult mai mare, numarand acum 230 de angajati. Firma incepe sa-si faca planuri de extindere, contractandu-se proiectanti pentru construirea unui nou punct de lucru. Pana in anul 2001, societatea ajunge la peste 300 de angajati si numeroase contracte cu exteriorul. Isi pastreaza pentru al cincilea an consecutiv locul I in "Topul Judetean al Firmelor" primind si diploma de onoare pentru aceasta performanta.

Pana in 2004, RAMIGIA isi pastreaza evolutia puternica, crescand numarul contractelor si al clientilor de renume.

Produsele firmei noastre sunt realizate in sistem LOHN, de aceea materia prima este furnizata de client, in cea mai mare parte, firma noastra realizand doar manopera produsului (procesul tehnologic care transforma materia prima in produs finit).

De la infiintare si pana acum, RAMIGIA a produs incaltaminte sub marci precum:
-NERO GIARDINI
-KICKERS
-ZANOTTI
-ELLESSE
-BULL BOYS
-LELLY KELLY
-DOLCE & GABBANA
-BATA
-SALAMANDER
-MANFIELD
-KENNET COLE
-X TREME
-BACCO BUCCIContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ramigia Prodimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ramigia Prodimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ramigia Prodimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.