Direct la continutul paginii »

Raf Consulting SRLRAF CONSULTING si RESFORM CONSULTING sunt autorizate ca furnizor de formare profesionala in conformitate cu prevederile OUG 129/2000, republicata, de catre Comisia Nationala de Formare Profesionala a Adultilor.

RAF CONSULTING si RESFORM CONSULTING sunt firme specializate în cursuri de formare în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, relaţiilor de muncă şi evaluării de competenţe. Toate cursurile desfăsurate în cadrul societăţii (perfecţionare/ specializare) sunt avizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale.

Ca furnizori autorizati de formare profesionala, RAF CONSULTING si RESFORM CONSULTING respecta prevederile art 51 din Normele Metodologice de aplicare a Legii 319/2006 - lectorii care participa la forma de pregatire sunt persoane cu inalta pregatire profesionala in domeniu, avand o mare experienta in aplicatia practica a legislatiei in domeniile specificate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Raf Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Raf Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Raf Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.370