Direct la continutul paginii »

Prompt Service Tours SRLPROMPT SERVICE TOURS este o firma de turism infiintata in anul 1997 de patru asociati cu indelungata activitate in domeniul turismului romanesc.

Expresie a unui amestec cultural unic si fascinant intre EST si VEST, ale carui coordonate se intretaie in acest spatiu geografic, de-a lungul multor secole, ROMANIA reprezinta o destinatie turistica deosebit de atractiva, in care comori ale culturii crestin - europene raman inca nedescoperite sau foarte putin cunoscute.


Activitatea noastra se bazeaza, in special, pe crearea de programe si asigurarea de servicii turistice la cerere, oferta noastra fiind personalizata si adaptata solicitarilor fiecarui client sau partener.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prompt Service Tours SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prompt Service Tours SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prompt Service Tours SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.279