Direct la continutul paginii »

Proiect Construct SRLEchipa Proiect Construct executa mobilier la comanda pentru locuinte, birouri, mobilier comercial si didactic oferind o calitate inalta la preturi accesibile tuturor.

Proiect Construct Calarasi executa proiecte pentru modernizare fatade, amenajare spatii interioare, instalatii, drumuri si urbanism. Proiectele de modernizarea a cladirilor existente si de compartimentare a spatiilor interioare, inglobeaza finisaje moderne si sunt realizate tinandu-se cont de tehnologiile noi, de ultima generatie.

Proiectare Constructii - locuinte, imobile cu caracter social, de invatamint (scolare si prescolare), agro-industriale, cladiri cu caracter hotelier (hoteluri, moteluri, pensiuni), pentru sanatate (spitale, policlinici, dispensare).

Proiectarea instalatiilor pentru asigurarea cu utilitati a unor localitati sau zone dintr-o localitate (statii de captare, retele de distributie pentru alimentarea cu apa, retele de colectare a apelor uzate, statii de epurare).

Planuri Urbanistice Generale ale localitatilor, inclusiv regulamentele de urbanism aferente acestora, planuri urbanistice zonale si de detaliu.

Amenajarea spatiilor exterioare poate avea in continut elemente de mobilier urban, spatii de joaca, parcuri, gradini, piatete etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Proiect Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Proiect Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Proiect Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.