Direct la continutul paginii »

Printplazza SRLPRINTPLAZZA reprezinta o asociere de firme partenere, reunite pentru a va             oferi servicii poligrafice complete pentru agentii, edituri, tipografii si alte firme ce reprezinta interfata cu clientii finali (consumatori de produse tiparite).

Ne concentram atentia spre a furniza clientilor nostri productie tipografica intr-un singur loc, demonstrand incredere si abilitate, pentru ca in final doar calitatea se tine minte.


Experienta si know-how-ul castigate impreuna cu tipografii si edituri specializate din Olanda sunt o marturie a profesionalismului nostru.

Din anul 2007, PRINTPLAZZA certifica Sistemul de Management al Calitatii, conform ISO 9001:2008 pentru Activitati tipografice, impreuna cu URS Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Printplazza SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Printplazza SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Printplazza SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Printplazza SRL


31.575