Direct la continutul paginii »

Printers Serv SRLFirma specializata in asigurarea de service in garantie si postgarantie pentru imprimante, copiatoare, faxuri, multifunctionale, comercializarea consumabilelor si pieselor de schimb, reumpleri si remanufacturari cartuse.

Tehnologia folosita pentru reumplerea cartuselor, precum si calitatea materialelor compatibile utilizate, duce la obtinerea unor consumabile comparabile din punct de vedere calitativ si functional cu cele originale, dar cu importante economii financiare din partea dvs.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Printers Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Printers Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Printers Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.