Direct la continutul paginii »

Piete SRLPIATA DE GROS TIMISOARA
- este proiectata in Str. Ovidiu Balea, pe o suprafata de 2 ha.
Piata este finantata de Guvernul Germaniei, printr-un credit nerambursabil acordat Consiliului Local Timisoara, iar finalizarea lucrarilor de constructie se preconizeaza pentru octombrie 2005. Tot in anul 2005 se vor demara si lucrarile de reabilitare a Pietei Iosefin cu finantarea Consiliului Local Timisoara si a S.C. Piete S.A.

Fiecare piata are un administrator de piata si un adjunct administrator, iar in pietele mari( Iosefin, Badea Cartan, Mehala) sunt angajati taxatori.

S.C. Piete S.A. presteaza servicii de piata prin asigurarea spatiilor de vanzare a produselor agricole pentru producatorii particulari, mici comercianti sau societati comerciale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Piete SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Piete SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Piete SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.572