Direct la continutul paginii »

Overseas Travel SRLExperienta, Calitate si Originalitate – acestea sunt atu-urile Overseas.

Suntem un turoperator in plina afirmare, o echipa cu viziune, pentru care a metamorfoza imaginea fiecareia dintre vacantele dumneavoastra intr-o experienta autentica, reprezinta un succes personal.

Overseas va este alaturi si in momentele importante ale companiei dumneavoastra! Logistica, transferuri, echipament tehnic, entertainment, locatii originale in Romania sau in strainatate – fiecare etapa a evenimentului va fi planificat in cel mai mic detaliu.

Creativitatea este unul din punctele noastre forte, si avem intotdeauna o idee speciala sau nonconformista pentru petrecerile de Craciun si pentru teambuilding-uri.


Planificati vacanta mult asteptata cu intreaga familie, visati la o destinatie exotica si romantica pentru luna de miere, sau pur si simplu doriti sa evadati pentru un week-end departe de stress si rutina?Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Overseas Travel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Overseas Travel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Overseas Travel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.081