Direct la continutul paginii »

Optimal Proiect SRLSocietatea comerciala OPTIMAL PROIECT S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. Donath nr.224, s-a infiintat in anul 2007 ca asociat al S.C. BOGART CONSTRUCT S.R.L. In scurt timp societatea s-a impus pe piata transilvana datorita calitatii si vitezei de proiectare.

Conducerea acestei societati este alcatuita din cadre didactice ale Facultatii de Constructii din Cluj-Napoca, inginerii angajati sunt alesi dintre cei mai buni absolventi ai aceleiasi Facultati. In cadrul firmei lucreaza de asemenea studenti ai Facultatii de Constructii in cadrul unor stagii pregatitoare sau studenti angajati part-time.

S.C. OPTIMAL PROIECT S.R.L. realizeaza proiecte complete in domeniul constructiilor, de la proiecte de case la proiecte de infrastructura civila. Avem experienta in domeniul amenajarii teritoriului, proiectand zone de agrement si parcuri tematice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Optimal Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Optimal Proiect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Optimal Proiect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.029