Direct la continutul paginii »

Ola Turism SRLScopul acestui site este prezentarea unui loc pitoresc din Muntii Carpati, un loc deosebit pentru odihna si relaxare, pentru drumetii, tabere si cantonamente sportive, pescuit.

Cabana este asezata intr-un loc perfect: la hotarul a 3 masive muntoase, pe malul unul lac, deoparte si de alta a unui parau. Accesul se poate face cu masina tot timpul anului. Detalii despre modul de ajungere gasiti in meniul asezare


Cabana dispune de:
- incalzire centrala
- apa rece si apa calda

- restaurant cu bar de zi
- pastravarie
- microferma proprie
- teren de sport

Fauna piscicola este reprezentata in principal de pastravul indigen (Salmo truita fario), raspandit in apele Latoritei si Cioarei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ola Turism SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ola Turism SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ola Turism SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.058