Direct la continutul paginii »

Octane Ex Soft SRLBuna ziua!


    Echipa OCTANE EX SOFT, formata din specialisti in tehnologia informatiei, va propune o abordare noua a serviciilor IT, bazata pe profesionalism, experienta si eficienta. Dispunem de cunostinte software si hardware avansate, suntem dornici sa va oferim solutii IT cu un grad inalt de calitate si un mod de abordare si comunicare profesional si prietenos!


    Dumneavoastra veti beneficia de o infrastructura informationala pregatita sa va aduca beneficii, si, de ce nu, de un pret corect (noi am spune si ieftin) al serviciilor OCTANE EX SOFT.


    Misiunea noastra este de a asista, in principal, companiile mici si mijlocii din toate domeniile de activitate, in procesele de dezvoltare a afacerilor cu suportul prestarii serviciilor din sfera tehnologiei informatiei (IT). Ne propunem incheierea unui parteneriat cu fiecare client, in care acesta sa primeasca intelegerea nevoilor reale din domeniul IT, prin oferirea de servicii integrate de suport, mentenanta, implementare, proiectare si furnizare de solutii informatice. Urmarim sa ne ajutam clientii sa se dezvolte si sa exceleze prin folosirea solutiilor informatice care au la baza calitatea si eficienta.Cu respect,
Nino Niculescu
   manager


S.C. OCTANE  EX  SOFT S.R.L.
    Slatina, OltContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Octane Ex Soft SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Octane Ex Soft SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Octane Ex Soft SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.717