Direct la continutul paginii »

Nord Est Media SRLZiarul de Vrancea a demonstrat ca presa trebuie sa fie vocea problemelor comunitatii si nu trompeta celor care o conduc.

O echipa tinara, dinamica, a incercat si a reusit in buna masura sa demaste minciunile celor care detin puterea si parghiile folosirii banului public in interes personal sau al unui grup clientelar.

Pentru aceasta, chiar autoritatile care au detinut puterea au pus la cale un plan diabolic pentru desfiintarea ziarului.

Am demonstrat in acesti ani ca sintem capabili sa rezistam tuturor presiunilor si tentatiilor, care nu au fost putine, si am adus la cunostinta intregii lumi situatia libertatii de exprimare din Vrancea.

Prin rezistenta noastra speram ca am facut imposibila orice tentativa de desfiintare a presei incomode puternicilor zilei folosind "legea pumnului".

Din primavara anului 2002, Ziarul de Vrancea a demonstrat in fiecare zi ca este o voce a comunitatii, ca durerile si necazurilor oamenilor s-au transformat in semnale de alarma. Incomod, deranjant pentru cei care au in maini puterea, ziarul a reusit sa le dea fiori celor care tind sa incalce legea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nord Est Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nord Est Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nord Est Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.319