Direct la continutul paginii »

Nicprem ImpexNicprem Impex a fost fondata in 1994. Firma si-a marit competentele, profilul principal de productie fiind componentele pentru electrocasnice, cabluri de alimentare ( prize si prelungitoare) , ansamble electronice .
Nicprem Impex s-a dovedit a fi pentru piata romaneasca unul dintre cei mai importanti furnizori de componente pentru industria frigului . In 2002 Nicprem Impex a inceput colaborarea cu parteneri externi , marci puternice din Europa , din industria electrocasnicelor.
Nicprem Impex a reusit sa creasca in fiecare an datorita convingerilor sale puternice intr-un inalt standard al calitatii , intotdeauna indeplinind si depasind nevoile clientilor . Bazandu-se pe un colectiv bine instruit , cu un puternic bagaj tehnic , Nicprem Impex si-a marit competentele , generand inovatie asigurata intr-un timp scurt , fara a pierde din vedere faptul ca trebuie sa duca o politica de eficientizare a costurilor si de imbunatatire a calitatii .

In 2004 Nicprem Impex si-a atins unele din cele mai importante obiective: s-a inaugurat un loc de productie si depozitare nou, la standarde europene . Datorita echipamentului achizitionat Nicprem Impex a putut sa-si largeasca gama de produse.


FOCUS


Ø Design inovator
Ø Productie de inalta performanta
Ø Nepoluant pentru mediu
Ø Politica de reducere a costurilor
Ø Diferentiera productiei si pozitia de lider pe piata
Ø Resurse umane
Ø Calitate
Ø Tehnologie


Prin punctele sale de interes Nicprem Impex isi defineste pozitia generala , conduita in relatiile cu partenerii de afaceri si comunitatea . Urmand intotdeauna aceste principii Nicprem Impex a reusit sa atinga excelenta in domeniul sau .


CALITATE SI STANDARDE

Din 1995 Nicprem Impex a introdus noi programe de inbunatatirire a calitatii pentru a intruni cerintele clientilor , evoluand foarte mult .

Sistemul de management al calitatii al Nicprem Impex este in conformitate cu ISO 9001 din 1995 , si toate produsele sunt certificate de Organisme de Certificare nationale si internationale demne de incredere cum ar fi: VDE-ENEC (Germania) , TUV-SUED (Germania) , NF-LCIE (Franta) .

Nicprem Impex este membru al Camerei de Comert Romane si a fost onorat cu diverse diplome de excelenta in afaceri in fiecare an incepand cu 1995.MISIUNE :

De a imbunatati, de creea viitorul . De a inova si de a fi constienti de importanta calitatii.
Pentru a fi un furnizor global trebuie atinsa performanta globala . Prioritatea numarul 1 sunt clientii , intotdeuna atenti la nevoile lor , pentru a le putea prezenta valoare astazi si in viitor.
Pentru a ramane competitivi ne motivam personalul si mentinem relatii bune de afaceri cu furnizorii nostri pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie intotdeauna.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nicprem Impex se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nicprem Impex in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nicprem Impex, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

43.509