Direct la continutul paginii »

NaturplastX SRLFirma se preocupa cu comercializarea adaosului oxo-biodegradabil Renatura PE AKZ si Renatura PP ABZ care face ca materialele de plastic sa fie degradabile. Acest adaos este o premiera mondiala în domeniul materialelor plastice.

Adaosul poate fi folosit la producerea pungilor, sacilor, foliilor destinate ambalarii produselor si a altor ambalaje produse din polietilena HDPE, LDPE, BOPP, si polipropilena. Poate fi folosit în industria alimentara, industria carnii, a laptelui, în agricultura, etc. Adaosul poate fi folosit si la productia de PET-uri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale NaturplastX SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre NaturplastX SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii NaturplastX SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.911