Direct la continutul paginii »

Nature Safe CosmeticsNature Safe Cosmetics este unic importator si distribuitor a brandului PANDHY’S™ si gama de lux a acesteia, TrueDelight™, in Romania. Cosmeticele naturale,bio si unica Pasta de Zahar PANDHY’S™ pentru Epilat sunt marci inregistrate internationala, din 2004, de cand s-a infiintat firma mama CosMed din inima Europei.

Trecand cu mult asteptarile fondatorilor, marca PANDHY’S™ cuprinde cateva sute de produse inovatoare, 100% naturale, profesionale si de uz casnic, dezvoltate si fabricate exclusiv PANDHY’S™, comercializate pe 5 continente in aproximativ 40 de tari. In cei zece ani de activitate PANDHY’S™ a primit nenumarate premii internationale, recunoastere profesionala si succes in afaceri.

Pana la urma...Ce va oferim?: SOLUTIA

Pasta de Epilare cu zahar PANDHY’S™ si Tehnica Epilarii cu Zahar in mod Natural aferenta, + cosmetice 100% naturale pentru uz professional si uz casnic.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nature Safe Cosmetics se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Nature Safe Cosmetics in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nature Safe Cosmetics , care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Nature Safe Cosmetics


10.042