Direct la continutul paginii »

Natural Grup SRLEchipa Natural Catering este formatã din specialişti cu îndelungatã experienţã în domeniu, profesionişti care urmãresc cu atenţie selecţionarea ingredientelor, pregãtirea produselor, precum şi ambalarea şi livrarea lor, astfel încât mâncarea sã fie EXTRAORDINARÃ din toate punctele de vedere: prezentare, calitate şi savoare!

Suntem o companie noua şi dinamicã, ce pune preţ în primul rând pe savoarea şi naturaleţea mâncãrii de zi cu zi. Nu vrem sã urmãrim cu stricteţe definiţia cateringului, ci vrem sã o ducem mai departe, asigurându-ne cã produsele noastre sunt naturale, sãnãtoase şi gustoase.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Natural Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Natural Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Natural Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.147