Direct la continutul paginii »

Master Telecom SRLS.C. Master Telecom srl Suceava este un lider de piata in domeniul telecomunicatiilor si al serviciilor legate de telecomunicatii.

Servici;

Proiectare si implementare retele voce-date
-Instalari centrale telefonice
-Instalare sisteme de securitate, centrale anti-efractie
-Reparatii/intretinere centrale telefonice, telefoane, fax-uri

-Instalare/configurare switch-uri, routere, web-servere, mail-servere
-Service prompt la sediul firmei d-vs pe baza unui contract de service si/sau interventii rapide pentru remedierea oricaror probleme.

Firma a fost fondata in anul 2005 si de atunci s-a impus pe plan local prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite.

Dispunem de o echipa tanara si dinamica dornica sa va rezolve cat mai repede cu putinta problemele tehnice pe care le aveti. De ce facem asta?

Pentru ca dumneavoastra sa fiti multumiti si afacerea d-vs sa prospere. Nu ezitati sa ne contactati!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Master Telecom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Master Telecom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Master Telecom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.681