Direct la continutul paginii »

Losan Romania SRLDeviza noastra este "sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii, cu respect deosebit pentru natura, prin aplicarea celor mai noi tehnologii de fabricatie".

Expansiunea Losan Romania SRL este rezultatul experientei acumulate si stransa colaborare pe care o avem cu clientii. Ne-am dezvoltat prin introducerea pe piata a unei game foarte largi de produse, care au fost create in urma unor aprofundate studii de piata, dar si prin continua imbunatatire si inovare a procedeelor de productie.

Istoria noastra incepe cu prima fabrica situata in Curtis La Coruna, Spania si care a fost destinata productiei de articole pentru industia mobilei.

Atunci, s-a pus baza Grupului Losan, format din diferite companii, situate in toata lumea si care comercializeaza produsele proprii in peste 42 de tari, punand accent pe satisfactia clientului, calitate, inovatie si grija fata de mediu.

Inca de la inceput, s-a remarcat o crestere constanta a capacitatilor de productie cat si a portofoliului de produse. Astazi Grupul Losan este unul din cei mai importanti fabricanti de panouri furniruite, producand nu numai pentru industria mobilei dar si pentru industria panourilor decorative.

In prezent Grupul Losan este format din mai multe fabrici situate in Spania, Romania, Olanda, Brazilia, Chile. Cea mai importanta resursa a Grupului Losan sunt oamenii. Intotdeauna lucrand in echipa, zi de zi sunt preocupati de imbunatatirea calitatii produselor, de imbunatatirea proceselor de productie, de cresterea satisfactiei clientilor nostri.


SC Losan Romania SRL

Str. Ioan Clopotel Nr. 14, 507075 - Brasov - RomaniaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Losan Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Losan Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Losan Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

43.058