Direct la continutul paginii »

L & M Team Trade SRLCompania CLICK BIROTICA activeaza pe piata din anul 1997 si este specializata in distributia si comercializarea de articole de birotica si papetarie, IT&C, consumabile originale si compatibile.

Implementarea in anul 2007 a sistemului de management al calitatii ISO 9001/2001 reprezinta dovada preocuparii noastre pentru cresterea continua a calitatii serviciilor si produselor oferite si a facut din CLICK BIROTICA un partener competent si de incredere.

Angajatii nostri sunt puterea companiei si toti avem aceeasi pasiune si convingere, care inseamna servicii de calitate oferite clientilor. In acest fel facem o reala diferenta, devenind un adevarat partener de afaceri, nu un simplu furnizor.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale L & M Team Trade SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre L & M Team Trade SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii L & M Team Trade SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.452