Direct la continutul paginii »

Jet Set Planner SRLUnele companii de turism va solicita completarea unui formular online sau trimiterea unui email.

Noi preferam sa va ascultam, sa va cunoastem, sa va auzim telefonic, sa fim la dispozitia dumneavoastra si atunci cand calatoria a inceput deja si aveti nevoie de servicii suplimentare.

Echipa Jet Set Planner are talentul, experienta si cunostintele necesare pentru a transforma un eveniment, intr-un eveniment unic. Locatiile speciale, tematicile originale, atentia pentru detalii, alaturi de multa pasiune, ne ajuta sa organizam evenimentele unice si memorabile din viata unei corporatii.

Jet Set Planner reprezinta convergenta intre excelenta cunoastere a domeniului, experienta in destinatii de lux si atentia exceptionala acordata clientuluContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Jet Set Planner SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Jet Set Planner SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Jet Set Planner SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.975