Direct la continutul paginii »

Infomarket SRLEditura Infomarket este o editura cu capital integral privat, avand o vechime de peste 10 ani in editarea de carte stiintifica.

Publicam cu precadere carte stiintifica din domeniile economic si tehnic, dar si dictionare, manuale scolare, culegeri de probleme sau reviste.

Oferim autorilor servicii de: tehnoredactare, aranjare si procesare a textelor, posibilitatea alegerii oricarui format de carte (A4, B5, A5, etc.), transformarea textelor in alt format decat cel redactat, consilere de redactare, tiparire, realizare coperti personalizate plastifiate, legare, distributie.

Pe scurt oferim servicii complete in domeniul editarii si tiparirii de carte.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Infomarket SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Infomarket SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Infomarket SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.556