Direct la continutul paginii »

Imageline SRLINFOWOOD.ro a fost lansata in septembrie 2003 si de atunci a ajuns una din cele mai cautate pagini Internet pentru industria lemnului din Romania. Are peste 4.000 de vizitatori specialisti din industria lemnului (vizitatori diferiti intr-o luna), iar numarul lor este in continua crestere.

INFOWOOD.ro, este administrata de echipa Intarzia™ si se gestioneaza doar din veniturile ce provin din Publicitate si Abonamente. Actual are cinci sectiuni principale, dar ele se vor largi continuu.

Contine atat prefabricatele, produsele finite si serviciile industriei cat si materiile prime, materialele, utilajele, echipamentele si sculele necesare producerii lor. Functioneaza ca un targ virtual (online), contine 966 inregistrari, iar produsele si serviciile inscrise sunt categorizate dupa nomenclatoarele internationale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Imageline SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Imageline SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Imageline SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.995