Direct la continutul paginii »

Ideal Design Team SRLS.C. Ideal Design Team S.R.L cu sediul in Galati ofera servicii complete de proiectare in domeniul constructiilor civile si industriale, oferind solutii tehnice la cel mai inalt standard de calitate, tinand cont totodata de limitarile fiecarui proiect in parte.

Credem ca orice constructie trebuie sa fie personala si individualizata fiecarui cadru ordonator, precum si fiecarui om in parte.

Cunoastem de asemenea foarte bine problemele multiple pe care le poate intampina un beneficiar aflat in fata dorintei de a-si realiza proiectul viselor sale. De aceea suntem pregatiti sa consiliem abordarea fiecarui proiect inca dinaintea fazei de realizare a conceptului arhitectural, atat pentru o mai buna intelegere a pasilor necesari dezvoltarii proiectului ,cat mai ales pentru facilitarea acestuia in integrarea tuturor dorintelor individuale si a exigentelor ascunse , necunoscute sau neabordate de viitorul proprietar.

Incercam de asemenea, pe cat posibil avand in vedere constrangerile de toate formele, sa cream fiecare proiect in parte de o maniera cat mai durabila si, daca se doreste, cu un cat mai ridicat nivel de autosuficienta, dorind sa micsoram cat mai mult nevoia de intretinere si costurile suplimentare de exploatare ulterioara a imobilului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ideal Design Team SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ideal Design Team SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ideal Design Team SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max