Direct la continutul paginii »

ICOS Trading SAS.C. ICOS S.A. Sibiu, este cel mai mare producator de tacamuri inoxidabile, cutite inoxidabile de bucatarie si de uz gospodaresc, cutite pentru macelari, fiind liderul in domeniu pe piata romaneasca, acoperind aproximativ 50% din aceasta.

Incepand cu anul 2002, gama sortimentala a produselor S.C. ICOS S.A. s-a extins in domeniul produselor din lemn si material plastic pentru bucatarie.

Firma are un capital in totalitate privat face parte din grupul BROADHURST, trecand printr-un proces continuu de schimbari inceput de mai multi ani, necesare adaptarii la cererile economiei de piata, orientata spre satisfacerea necesitatilor clientilor.

Petru aceasta s-au facut investitii proprii pentru dezvoltarea productiei, cat si in ceea ce priveste imbunatatirea calitatii, a modului de prezentare al produselor si a servicilor oferite clientilor firmei.

Astfel, de exemplu finisarea produselor a fost imbunatatita prin achizitionarea de echipament de vibronetezire de provenienta italiana. Aceasta investitie a permis imbunatatirea calitatii produselor, reducerea costurilor de productie si reducerea personalului.

Actualmente, firma continua procesul de modernizare si automatizare a fluxurilor de productie. Principala preocupare este reprezentata de reducerea costurilor astfel incat avantajul competitiv detinut in prezent prin raportul pret/calitate sa fie mentinut si imbunatatit in viitor.

S.C. ICOS TRADING S.A. se ocupa cu distribuirea produselor Kitchenware si Houseware fabricate de S.C. ICOS SA precum si ale altor companii din tara, distribuind la inceputul activitatii o gama de peste 150 de produse.

Pe parcursul anilor gama sortimentala a fost diversificata la peste 500 de produse, ajungand astfel la o cifra de afaceri de peste 1,5 milioane $. in momentul actual firma are contracte incheiate cu peste 600 de clienti din toata tara si intentioneaza pe viitor sa intre si pe pietele europene in special in Europa de Est.

Obiectivele pentru viitorul apropiat constau in continuarea diversificarii gamei de produse distribuite si prin dezvoltarea achizitiei din import a unor produse complementare. Se preconizeaza astfel cresterea cifrei de afaceri la 4 milioane $ si a numarului de clienti la 1000.SC ICOS Trading SA
Strada Bihorului 6, Sibiu, 550064.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ICOS Trading SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ICOS Trading SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ICOS Trading SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

35.925