Direct la continutul paginii »

HQ CafeMagazinul online de cafea HQ Cafe localizat in Targoviste si specializat in vanzarea sistemelor de plata pentru automate de cafea precum cititoarele de bancnote GBA HR1 si a produselor vending consumabile.
In ceea ce priveste domeniul vending suntem familiari cu aparatele de cafea din gama Saeco si Necta. Ne ocupam cu comercializarea aparatelor de cafea noi si second hand, dar oferim de asemenea spre vanzare si consumabile pentru domeniul vending: pahare, palate, cafea boabe si diferite bauturi solubile pentru gusturi cat mai diversificate.In plus fata de produsele specifice pentru aparatele de vending, aceasta firma comercializeaza si esspresoare de cafea, cafea verde pentru slabit si multe alte produse.
Pe langa aparatele de cafea, HQ Cafe se mai ocupa si cu vanzarea si acordarea de service pentru sisteme de plata, mai exact pentru cititoarele de bancnote Gba Hr1 si accesorii pentru validatoarele de bancnote.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale HQ Cafe se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre HQ Cafe in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii HQ Cafe, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
HQ Cafe


9.845