Direct la continutul paginii »

Graffiti Pro AudioMagazin online de echipamente si sisteme audio profesionale, echipamente pentru DJ si productie muzicala, lumini de spectacol si ambientale LED, panouri video LED si elemente de sceno tehnica.

Oferta noastra cuprinde produse si solutii de la producatori de marca din domeniu in regim de reprezentare directa si include boxe audio pasive si active, difuzoare, monitoare pentru studio, amplificatoare profesionale, sisteme comerciale pentru muzica ambientala si adresare publica cit si evacuare vocala PA–VA, EVAC EN-54, mixere profesionale si pentru DJ, procesoare digitale de sunet, microfoane, cit si accesorii (cabluri audio, conectica).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Graffiti Pro Audio se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Graffiti Pro Audio in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Graffiti Pro Audio, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.