Direct la continutul paginii »

Giovanna Company SRLDeoarece timpul dumneavoastra este foarte pretios, noi oferim solutii prompte si profesioniste, menite sa simplifice preliminariile organizarii oricarui eveniment.

Pregatim fiecare calatorie in cele mai mici amanunte - de la obtinerea documentelor necesare si inmanarea acestora direct dumneavoastra, la birou sau acasa, pana la follow up-ul desfasurarii fiecarui eveniment.

Locatii pentru training-uri, seminarii, conferinte - Organizarea oricarui eveniment presupune o buna cunoastere a locatiilor prezentate, pentru a asigura servicii de calitate (inchirierea salilor de conferinta, echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate) si coordonarea perfecta a programului.

Transport cu autocarul - Atunci cand tipul evenimentului nu permite deplasarea cu avionul, transportul cu autocarul este solutia cea mai indicata; oferind cele mai bune conditii de calatorie, cu masini acreditate transportului turistic.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Giovanna Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Giovanna Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Giovanna Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.532