Direct la continutul paginii »

GEA DENTA CLINICClinica dentara Gea Denta va asteapta cu cele mai bune solutii de tratament si prevenire a problemelor dentare, diagnostica computerizata, detartraj cu ultrasunet, tratamentul dintilor de diferit grad de complexitate, albirea dintilor, protezarea dintilor cu aplicarea celor mai moderne tehnologii: metaloceramica, zirconiu, termoplast, proteze partial si total mobilizabile acrilice, implantologie, ortodontie, stomatologie pentru copii, consultatii – gratuite.

Datorita experientei dobandite de-a lungul timpului am reusit sa intelegem inca de la primul consult nevoile pacientilor nostrii si sa gasim cea mai buna solutie de tratare. Fie ca este vorba despre o problema minora sau una grava, puteti avea garantia ca aceasta problema va disparea in cel mai rapid mod si fara dureri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale GEA DENTA CLINIC se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre GEA DENTA CLINIC in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii GEA DENTA CLINIC, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
GEA DENTA CLINIC


12.323