Direct la continutul paginii »

Galenus SRLCompania Galenus si-a inceput activitatea in anul 1999. Initial ne numeam KLTC Group Romania si am pornit pe piata publicatiilor de sanatate cu revista Farmacia Ta.

Pana in anul 2006 ne-am imbogatit portofoliul cu inca trei reviste, putandu-ne mandri in momentul de fata cu 4 publicatii: Tonica, Farmacia Ta, Slab sau Gras si Galenus - cele mai dinamice reviste pentru un stil de viata sanatos din Romania. Tot incepand cu anul 2006 numele companiei a devenit Galenus.

Pe langa activitatea publicistica, incepand cu anul 2009, compania si-a largit aria de activitate punand bazele Agentiei de PR si Comunicare Galenus. Agentia se adreseaza in principal clientilor din domeniul sanatatii, alimentatiei si frumusetii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Galenus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Galenus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Galenus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.658