Direct la continutul paginii »

Galatea Turism Si Servicii SRLAgentia noastrã s-a înfiintat în anul 2004, iar echipa noastrã este una tânãrã, dinamicã, dar cu solide cunostinte în domeniul turismului international.


Perseverentã si multã muncã, stimã pentru Clienþii nostri si putin maximalism :) au fãcut sã devenim turoperatori importanti pe piata ardeleneascã, câstigând si încrederea agentiilor partenere din tarã care ne ajutã la comercializarea excursiilor noastre.


Pentru a facilita formarea grupurilor la timp, pentru a putea oferi si calitatea cea mai bunã, ca toate sã fie bine calculate si ca totul sã se organizeze perfect, oferim si noilor clienti, o reducere de 5% pentru rezervãri la timp, cu mai mult de 60 zile înainte de plecare, indiferent dacã se înscriu la noi sau la orice altã agentie partenerã din tarã.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Galatea Turism Si Servicii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Galatea Turism Si Servicii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Galatea Turism Si Servicii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.784