Direct la continutul paginii »

G. Canale & C. SAFondată în anul 1915 de către Giacomo Canale şi asociatul său Giovanni Ajani, ca o afacere de familie, pe parcursul a aproape 100 de ani de activitate, G. Canale & C a devenit un grup de dimensiune europeană care în momentul de faţă cuprinde 3 fabrici şi are 400 de angajaţi.

Obişnuim să spunem despre noi că suntem o „Tipografie”, însă povestea noastră este ceva mai complexă.

G. Canale & C şi-a dezvoltat şi modelat caracterul urmărind cu atenţie schimbările ce au avut loc de-a lungul anilor în domeniul tehnologiei, în evoluţia pieţei şi a cererii.

În prezent există o cercetare continuă pentru o comunicare cât mai eficientă între companiile care sunt clienţii noştri şi oamenii de marketing, iar acest lucru face necesar să ne extindem noţiunea de „Tipografie” şi să devenim parteneri în crearea unui proiect prin oferirea abilităţiilor noastre în această cercetare şi prin folosirea celor mai adecvate tehnologii.

Acest lucru nu numai că permite clienţilor noştrii să obţină informaţii nu uşor accesibile în alte condiţii, dar oferă oamenilor de marketing posibilitatea de a alege specificaţiile tehnice cu cea mai bună aplicare în metodele industriale de producţie.

G. Canale & C tipografie, şi la nevoie consultant şi consilier pune la dispoziţia clienţilor experienţa şi abilităţile dobândite prin muncă de pe parcursul unui secol, pentru a crea împreună proiecte de succes.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale G. Canale & C. SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre G. Canale & C. SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii G. Canale & C. SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.753