Direct la continutul paginii »

Freelance ImobiliareFreelance Imobiliare

"Pentru noi, TU contezi!"

Colectivul cu care Freelance Imobiliare vine in sprijinul clientilor sai este format din Consultanti cu experienta pe piata imobiliara bucuresteana, care stiu sa asculte situatiile Clientilor si vin in intampinarea nevoilor lor cu solutii adecvate.

De ce un Consultant si nu un agent? Diferenta sta in abordare si in seriozitatea angajamentului. In vreme ce orice persoana care intra in jocul tranzactiilor imobiliare poarta titulatura de agent, indiferent de experienta sa, un Consultant are in spate ani de experienta, zeci de tranzactii efectuate si sute de clienti consiliati.

De asemenea, fiecare Consultant isi stabileste singur onorariul pentru care lucreaza, neexistand un comision impus de agentie. Astfel, relatia intre Consultanti si Clienti este total transparenta, fara ascunzisuri sau costuri ascunse.

Mai presus de toate, Consultantii nostri lucreaza cu daruire, pasiune si dedicatie, pentru ca tranzactia TA sa fie un SUCCES!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Freelance Imobiliare se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Freelance Imobiliare in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Freelance Imobiliare, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

20.021