Direct la continutul paginii »

Fontium SRLAceastă discuţie, respectiv pregătirea ei este investiţia noastră şi de aceea este gratuită pentru Dumneavoastră.

După discuţia de început, la cerere, urmează o analiză de nevoi. În cadrul acestuia conducem interviuri, chestionări, coaching, workshop-uri şi vom identifica măsurile necesare pentru rezultatele dorite.


Din oferta noastră fac parte cursurile autorizate de CNFPA (Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor), care prin structura lor (30% teorie, 70% practică) oferă o pregătire serioasă în diferite domenii. În urma examenului de absolvire, participanţii primesc certificate de absolvire eliberate de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse si Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Sportului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fontium SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Fontium SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fontium SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.453