Direct la continutul paginii »

Filadelfia SRLIti scriu aceste randuri in dubla calitate, aceea de director general al Filadelfia Grup, si, mai cu seama, aceea de iubitor de vacante, ipostaza pe care o impartasesc cu tine.

Tot din pasiune s-a nascut cel mai nou proiect al nostru, Filadelfia Turism. De data aceasta din pasiunea pentru vacantele la superlativ, acelea care iti lasa amintiri de neuitat si care te ajuta sa rezisti, pe baricade, tot restul anului.


Acestea sunt vacantele pe care vreau sa ti le ofer si tie, de aceea te invit sa apelezi cu incredere la specialistii nostri in turism, care iti vor oferi solutiile cele mai potrivite pentru tine !Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Filadelfia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Filadelfia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Filadelfia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.322