Direct la continutul paginii »

Femina MedicalSC FEMINA SRL are ca obiect principal de activitate producerea si distributia de halate medicale. Acestea corespund din toate punctele de vedere scopului si destinatiei pentru care au fost create, fiind utilizate in spitale, la consultatii si sali de operatie, clinici, farmacii, laboratoare, cabinete cosmetice si de masaj.

       De 10 ani de cand suntem la dispozitia dumneavoastra nu am modificat preturile.
       Personalul angajat este unul calificat cu experienta de lucru indelungata.
       Conducerea firmei este asigurata de persoane cu calitate manageriala si cu experienta in domeniu.
       Din dorinta de a fi cei mai buni, va oferim cele mai bune echipamente pentru care raportul pret/calitate are valoare optima.
       Incepand cu anul 1999 am pus la dispozitia clientului cele mai noi modele si o gama cat mai variata de culori. Produsele noastre sunt la pret de producator si pot fi personalizate. Ele sunt rezultatul multor idei, analizate si puse in practica, astfel incat suntem la inaltimea standardelor europene si a cerintelor dumneavoastra.

:: SERVICII ::
       Din dorinta de a fi cei mai buni, va oferim cele mai bune echipamente pentru care raportul pret/calitate are valoare optima.
       Incepand cu anul 1999 am pus la dispozitia clientului cele mai noi modele si o gama cat mai variata de culori. Produsele noastre sunt la pret de producator si pot fi personalizate. Ele sunt rezultatul multor idei, analizate si puse in practica, astfel incat suntem la inaltimea standardelor europene si a cerintelor dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Femina Medical se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Femina Medical in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Femina Medical, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Femina Medical


50.734Produse

    1. 2