Direct la continutul paginii »

Exclusive Quality SRL

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

Bucuresti,

judeţul

B

35.430

Sub semnul spatiului si al tratamentelor propuse pentru obtinerea unei siluete de invidiat, salonul de ingrijire corporala Exclusive Quality a devenit un mediu al performantei si recrearii, acea oaza de liniste din mijlocul orasului ce iti ofera garantia unor rezultate excelente.

Exclusive Quality SRL si-a luat, de ceva vreme deja, angajamentul de a aduce aparatura performanta, pentru a te asigura ca intr-o lume a competitiilor si solutiilor creative, iti poti fundamenta succesul afacerii pe tehnologii inovatoare si eficiente, testate si apreciate la nivel international.

Am inceput prin a pune bazele unui parteneriat unic cu Health Technology LTD – unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de aparatura de electrostimulare, permitandu-ne sa uitam de falsa modestie si sa ne plasam pe locul 1 in topul vanzarilor de aparate de electrostimulare din Romania.

Performantele extraordinare ale aparatelor de electrostimulare oferite de Health Technology LTD ne-a asigurat cel mai apreciat renume in materie de electrostimulare, aparatele distribuite de noi dotand cele mai moderne centre de infrumusetare din Romania.

Foarte receptivi la tendintele de tratament internationale, am continuat lista parteneriatelor unice, bazate pe seriozitate si un inalt grad de profesionalism, pentru a aduce in Romania ultimele inovatii in materie de estetica aplicata. Astfel, la Rowe veti regasi o gama impresionanta de produse si terapii despre care putem spune cu mandrie: PENTRU PRIMA OARA IN ROMANIA!

Aprobarile CEE si FDA sunt, in sine, o garantie a eficacitatii si eficientei produselor distribuite. Caci Rowe a depus toate eforturile pentru a se asigura ca, intr-adevar, aparatura pe care o aduce este cea mai performanta la nivel mondial.

Gama larga de produse Rowe raspunde prompt oricarei cereri – indiferent ca doresti dotarea adecvata pentru salonul tau, sa iti deschizi un salon cu totul nou si diferit, sau... chiar un Spa in adevaratul sens al cuvantului

Revolutionarul LLLT (laser de joasa intensitate) – desi are radacini comune cu laserul chirurgical, nu trebuie confundat cu acesta caci este dezvoltat special pentru programe de slabire si remodelare corporala.

Sistemul unic P.P.P. – dezvoltat de echipe de cercetatori si specialisti in domeniu din Italia si-a facut lansarea pe piata romaneasca numai gratie performantelor sale extraordinare – etalonul Rowe in alegerea unui nou produs pentru clientii nostri.

Tehnologia inovatoare DermoHealth, dezvoltata in Argentina dupa indelungi cautari de solutii practice in endermologie, ofera rezultate soc anticelulitice. Astfel, putem considera Dermocell cel mai nou si inovator echipament de endermologie de pe piata in acest moment!

Terapie electromagnetica blanda si totusi extrem de eficienta, foloseste campurile electromagnetice in scopuri terapeutice, actionand asupra glandei pineale direct si mai ales eficient. Pentru a oferi un rezultat uimitor: arderea a 800 de calorii in doar 30 minute de tratament.


SC Exclusive Quality SRL
Sediul nostru: Str. Viitorului 112, Sector 2, BucurestiFirma Exclusive Quality SRL, nu are momentan produse publicate pe site. Adaugarea de produse in catalogul de afaceri e-oferta.ro este gratuita si dureaza doar cateva minute.

Contacteaza compania Exclusive Quality SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Exclusive Quality SRL

 • 021 211 01 04, 021 211 01 14

 • 021 211 01 24

 • office@rowe.ro

 • Bucuresti