Direct la continutul paginii »

Eurotraining Solution SRLCele şase valori fundamentale care stau la baza dezvoltării companiei influenţează comportamentul colaboratorilor EUROTRAINING SOLUTION S.R.L., în relaţia cu clienţii noştri.

Dorim ca afacerea dumneavoastra sa aiba succes. Iar a avea succes presupune sa aveţi angajaţi calificaţi, la curent cu ultimele noutăţi ale profesiei, cu ajutorul cărora să profitaţi de oportunităţile pieţei, să evitaţi riscurile şi să fiţi cu un pas înaintea competiţiei. Aveţi nevoie de un trainer de resurse umane puternic pentru a vă bucura de succes deplin în afaceri.

Vrem să fim Centrul de Formare Profesională Preferat al clienţilor noştri. Venim în întâmpinarea lor cu programe proiectate astfel încât să corespundă nevoilor organizaţiilor, gândind din perspectiva lor şi în interesul fiecăruia. Relaţia cu clienţii noştri o construim pe seriozitatea şi calitatea serviciilor noastre, adaptând conţinutul, gradul de dificultate al tematicii şi metodele de formare profesională la nivelul de pregătire al cursanţilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurotraining Solution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Eurotraining Solution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurotraining Solution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.968