Direct la continutul paginii »

Eurogab A & G SRLInstructorii selectati cu atentie, vehiculele ingrijite, cursurile teoretice sustinute de un excelent profesor (Patrascu Ion Cristian) va ofera conditii foarte bune. Maximum de calitate la preturi minime!


La 2 persoane care se inscriu simultan la scoala, oferim 10% reducere la amandoi, din costul total al scolii!

Eurogab A&G va pune la dispozitie calculatoare pentru rezolvarea chestionarelor auto dupa modelul celor de la politie, folosind cele mai noi programe autorizate de ARR in acest scop. Elevii scolii noastre de soferi au acces la aceste calculatoare zilnic, in intervalul orar 09:00-18:00, pentru a-si verifica cunostintele teoretice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurogab A & G SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eurogab A & G SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurogab A & G SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.597