Direct la continutul paginii »

Euristica SRLEditura Euristica din Iasi, fondata in anul 2001, este membru al U.E.R.

Avem ca profil de activitate editarea de carte scolara (manuale si auxiliare pentru toate disciplinele de invatamant), in special pentru ciclul primar.
Ne adresam elevilor, cadrelor didactice si parintilor deopotriva.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu lucrari originale din domeniul teoriei si practicii didactice, alcatuite de renumiti institutori si profesori din orasul Iasi.

Editura noastra a participat cu succes la licitatiile organizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, astfel incat toate cele patru manuale de matematica, precum si majoritatea auxiliarelor pentru ciclul primar sunt avizate de aceasta institutie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euristica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Euristica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euristica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.713